PAlvelut

Ripsienpidennys

Lady Lash Extensions on laadukas ripsien tuuhennus- ja pidennyssarja, jolla saadaan aikaan helposti ja nopeasti kauniit, pitkät ja kaarevat ripset.

Ripset ovat jatkuvasti eri kasvuvaiheessa. Kuidut pyritään liimaamaan aina ensin lyhyimpiin kasvuvaiheen alussa oleviin ripsiin, jolloin kuitu kestää ripsessä koko ripsen elinkaaren ajan. Kuituja laitetaan myös pidempiin lepovaiheessa oleviin ripsiin, vaikka kuidut eivät kestäkään rivistössä tällöin yhtä pitkään, kun kasvuvaiheessa olevissa ripsissä. Tällöin ripsistä tulee luonnollisen näköiset.

Ripsien normaali elinkaari on 4-12 viikkoa. Kasvuvaiheen lopussa ripsi tippuu luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen mukana. Uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Kuituja kiinnitettäessä ei voida tietää, missä vaiheessa mikäkin ripsi on, joten on normaalia, että rivistöstä saattaa tippua jo seuraavina päivinä muutamia kuituja.

Synteettiset, hyvin muotonsa säilyttävät ripset kiinnitetään yksittäin omiin ripsiin. Menetelmä takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset, joiden pysyvyys on keskimäärin n. 3-5 viikkoa. Näin ripsesi pysyvät kauniina, etkä välttämättä tarvitse ollenkaan meikkiä.